Disclaimer

Deze actie wordt georganiseerd door Hypersnap vzw:

LEGAL INFO:
Hypersnap vzw 
KBO: 0790.765.477
Vaartkom 1A0403, 3000 Leuven

CONTACT GEGEVENS VZW:
Algemeen: hallo@hypersnap.be
Zakelijk: meneer@jampersant.be
0485 94 45 36

 

Algemene voorwaarden

• Alle donaties zijn vrijblijvend en non-refundable. Er worden géén fiscale fiches uitgereikt voor de donaties. In uitzonderlijke gevallen kunnen er facturen gemaakt worden op naam van de vzw, contacteer hiervoor op hallo@hypersnap.be de medewerkers van de vzw Hypersnap.

• Daar waar er privégegevens opgevraagd worden om de verwerking van de donaties te kunnen voorzien, zullen deze gegevens enkel opgeslagen worden tot max 1 maand na afloop van de actie. Nadien worden ze onheroepelijk verwijderd. Bovendien zullen ze enkel gebruikt worden indien er zich een probleem voordoet bij de donatie. 

• Elke streamer is individueel verantwoordelijk voor hun eigen content op hun eigen kanalen. Eventueel inhoudelijke problemen, noch andere issues die je zou kunnen hebben met de individuele streamers, vallen niet te verhalen op de vzw Hypersnap, noch de organisatie of vrijwilligers van "De Warmste Streamers". Indien er problemen zijn met content kan je dit melden aan onze kernmedewerkers in onze Discord.

Iedereen vlamt mee tegen kansarmoedeDONEER NU