Disclaimer

Deze actie wordt georganiseerd door Hypersnap vzw:

LEGAL INFO:
Hypersnap vzw 
KBO: 0790.765.477
Vaartkom 1A0403, 3000 Leuven

CONTACT GEGEVENS VZW:
Algemeen: hallo@hypersnap.be
Zakelijk: meneer@jampersant.be
0485 94 45 36 (enkel telefoon)

 

Algemene voorwaarden

• Alle donaties zijn vrijblijvend en non-refundable. Er worden géén fiscale fiches uitgereikt voor de donaties. In uitzonderlijke gevallen kunnen er facturen gemaakt worden, contacteer hiervoor op hallo@hypersnap.be de medewerkers van de vzw Hypersnap.

• Daar waar er privégegevens opgevraagd worden om de verwerking van de donaties te kunnen voorzien, zullen deze gegevens enkel opgeslagen worden tot max 1 jaar na afloop van de actie. Nadien worden ze onherroepelijk verwijderd. Bovendien zullen ze enkel gebruikt worden indien er zich een probleem voordoet bij de donatie. 

• Daar waar er privégegevens opgevraagd worden om de verwerking van de giveaways te kunnen voorzien, zullen deze gegevens enkel opgeslagen worden tot max 1 maand na uitzenden van het pakje. Deze regel leggen we ook op aan eventuele partners of sponsors waar we mee zouden samenwerken.

• Elke streamer is individueel verantwoordelijk voor hun eigen content op hun eigen kanalen. Eventueel inhoudelijke problemen of andere issues die je zou kunnen hebben met de individuele streamers, vallen niet te verhalen op de vzw Hypersnap, noch de organisatie of vrijwilligers van "De Warmste Streamers". Indien er alsnog problemen zijn met content kan je dit melden aan onze kernmedewerkers in onze Discord.

ER ZIT 23060 € IN ONZE WARMSTE POT!Doneer nu!