Wie zijn wij?

Doorheen de Twitch wandelgangen vonden enkele gelijkgestemde zielen elkaar: Hoe leuk zou het zijn als wij samen een gigantische inzamelactie kunnen opzetten voor de Warmste Week. En zo geschiedde.

Onze actie is niet verbonden aan één persoon of één streamer, maar werd "grassroots" gewijs opgestart door enkele streamers en ondersteuners uit de grotere Vlaamse Twitch community.

Om alles een administratief kader te geven hebben wij de vzw Hypersnap (0790.765.477) opgericht, met Jampersant als voorzitter. Voor alle officiële vragen ivm de actie of samenwerkingen kan je naar meneer@jampersant.be mailen.

LET WEL: ben je een streamer en wil je meedoen, vind je alle info op deze site. Als je daar vragen over hebt, of hulp bij zoekt, moet je in de Discord zijn, niet bij Jampersant.

Als je vragen hebt kan je terecht in onze discord: 
https://discord.gg/uePfGBySAw

 

Onze partners

De Warmste Streamers is vooral mogelijk dankzij de inzet van heel wat vrijwilligers, de acties van enkele van de Vlaamse Twitch Communities en de gulle bijdrages van enkele structurele sponsors. Wij willen hen hierbij even bedanken.

Iedereen vlamt mee tegen kansarmoedeDONEER NU