Ik wil ook meedoen!

Ben jij ook lid van de Vlaamse Twitchcommunity, en wil jij ook meedoen aan onze grote Warmste Week actie, dan heten we je bij deze welkom in de Warmste Twitchcommunity! Want meedoen is super-easy! 

IK BEN EEN STREAMER, en ik voel me al warm worden. Er zijn als streamer twee manieren om bij te dragen aan onze actie, zie lager.

IK BEN EEN KIJKER, en ik voel me al warm worden. Ben je géén streamer, dan kan je een bijdrage doen via onze donatiepagina

 

Meedoen aan de Warmste Streamers

Laagdrempelig als we zijn kan je gewoon meedoen aan de actie "warmste streamers" door het logo op je stream-overlays toe te voegen.

Je kan dan zelf bepalen hoe je mensen wil betrekken, maar via simpele chattimers of via een commando kan je mensen naar onze site of donatiepagina verwijzen. 

Wil je ook op deze site verschijnen als deelnemende streamer, verwachten we dat je minstens van 2 december t.e.m. 17 december het embleem op je overlays hebt staan. 

Aanmelden om mee te doen

Alternatief mogen streamers ook een aanvraag indienen om een event-stream te organiseren in onze actieperiode (2 december t.e.m. 17 december).

We proberen er voor te zorgen dat in die periode er elke dag ergens een warmste stream is, om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Events moeten wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Dit kijken we samen met jou na wanneer je een event aanvraagt.

Aanmelden om mee te doen

 

Wil je ons promoten op socials, dan hebben wij ook een kleine verzameling aan mogelijke social media-posts voorbereid. Check onze mediakit-pagina.

Als je een timer of chatcommando wil toevoegen aan je stream, kan je deze aanzet gebruiken: Ook ik ben een Warmste Streamer, en vlam mee tégen kansarmoede! Steun daarom ook de Warmste Week via onze Warmste Streamers actie op warmstestreamers.be

ER ZIT 5290 € IN ONZE WARMSTE POT!Doneer nu!