Veel gestelde vragen?

Heb je vragen, dan hebben wij misschien antwoorden. Maar geen beloftes. Kan je het antwoord op je vraag niet vinden, dan kan je onze Discord joinen.

 • Wie of wat zijn de Warmste Streamers?
  Er is geen echt antwoord op de wie... verschillende streamers uit de Vlaamse Twitch community bundelen samen hun krachten voor het goede doel. Onze actie is niet verbonden aan één persoon of één streamer, maar werd "grassroots" gewijs opgestart door enkele streamers en ondersteuners uit de grotere Vlaamse Twitch community. Om alles een administratief kader te geven hebben wij de vzw Hypersnap opgericht.
 • Kan elke Vlaamse streamer meedoen?
  Ja... mits enkele voorwaarden wel.

  Als streamer zijn er twee manieren om mee te doen:  je kan enerzijds gewoon het logo op je stream zetten, en mensen verwijzen naar de donatiepagina. Anderzijds is het toegelaten om zelf een event te organiseren. Ontek alles op onze Meedoen? pagina.
 • Ik stream in het Engels, mag ik meedoen?
  Uiteraard... we spreken van 'Vlaamse streamers' vooral omdat onze charity héél Vlaams is, en ons 'doelgebied' zijn dus mensen in Vlaanderen.
 • Hoe kan ik de streams op Twitch kijken?
  Bij elk van onze events staat de link naar de verantwoordelijke Twitch-streamer, als je daar op klikt kom je rechtstreeks uit op hun Twitch-kanaal waar je specifiek hun stream kan bekijken.
 • Welke betaalmethodes zijn er?
  Betalen kan met Bancontact, iDeal en PayPal. We werken samen met de betaalprovider Mollie.
 • Wat is kansarmoede?
  We spreken van kansarmoede wanneer mensen constant in hun kansen beknot worden om voldoende of eerlijk deel te kunnen nemen aan allerlei maatschappelijke goederen zoals huisvesting, arbeid en onderwijs. Lees hier meer.
ER ZIT 23060 € IN ONZE WARMSTE POT!Doneer nu!